вівторок, 4 червня 2013 р.

Прошу ознакомиться с комментарием к материалу «Єднаймося заради визволення!




  • Прошу ознакомиться с комментарием к материалу «Єднаймося заради визволення!», опубликованном в NOVAUKRAINA.ORG

    "Єднаймося заради визволення!
    Опозиція не має сили дотиснути вибори. На жаль, є очевидним, що частина парламентських опозиційних сил, як і влада, не дуже зацікавлена у виборах в Києві.
    Який вихід?
    Громадянська непокора має перейти на якісно новий рівень.
    Головне завдання київської громади — спланувати і підготувати реальну, постійно діючу акцію громадянської непокори, яка змусить повернутися до виконання Конституції і дотримання невід’ємних прав киян.
    Нещодавно відомі громадські і політичні діячі закликали киян самостійно повернути столиці справжнє самоврядування. Днями створений оргкомітет ВИЗВОЛИМО КИЇВ — ВИЗВОЛИМО УКРАЇНУ! з проведення в столиці відкритих зборів Київської громади.
    Ми пропонуємо почати обрання делегатів Київської громади.
    Кияни, голосуючи вживу на зборах, за допомогою підписних листів, пошти та голосування в Інтернеті, повинні сформувати справжній громадський представницький орган — Київську Міську Народну Раду. Ця громадська структура, зрозуміло, не може бути альтернативою обраній за законом Київраді. Проте, вона буде легітимнішою ніж Київрада, повноваження якої вичерпуються, а довіра з боку киян вичерпалася давно.
    Небайдужі до долі рідного міста кияни до 2 червня мають взяти участь у громадських зборах за місцем проживання, що повинні відбутися в усіх куточках столиці, та делегувати представників кожного кварталу, мікрорайону на загальні збори столичної громади, де ми разом оберемо Київську Міську Народну Раду. Вона сформує координаційний центр та розробить план наших подальших дій в умовах діяльності нелегітимної влади та відмови її проводити вибори в Києві."

    Комментарий В. Комова.
    Интересно, кто автор этой галиматьи?

    Фактически автор призывает построить из песка дом. Такого не бывает.

    Надо начинать с просвещения людей. Чтобы построить что-либо, необходимо иметь представление, что хотим построить ( т.е. подготовить ТЗ), из каких материалов и кто будет строить.

    В данном случае без опоры на громаду не обойтись. Громада есть строительный материал самоорганизации, но тысячам (!) людям надо пояснить, что будем строить. Надо, чтобы люди еще поняли, что им предлагают.

    Кто-нибудь может объяснить, кроме общих слов самоуправление и самоорганизация, что конкретно собираемся строить?

Немає коментарів:

Дописати коментар